Армія РФ за добу вбила на Донеччині чотирьох цивільних, 19 поранені

Армія РФ за добу вбила на Донеччині чотирьох цивільних, 19 поранені

Укрінформ
Минулої доби, 25 вересня, російські війська вбили чотирьох жителів Донецької області і ще 19 завдали поранень.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

"За 25 вересня росіяни вбили чотирьох жителів Донеччини: двох у Краматорську, і по одному у Гірнику і Дронівці", - ідеться у повідомленні.

Ще 19 людей в області за добу дістали поранення.

Російські військові за минулу добу завдали 2 807 ударів по лінії фронту та житловому сектору 17 населених пунктів Донецької області, пізніше уточнили в поліції області.

“За добу поліцейські зафіксували 2 807 ворожих ударів по лінії фронту та житловому сектору. Снаряди вибухнули у 17 населених пунктах: містах Вугледар, Гірник, Костянтинівка, Краматорськ, Лиман, Покровськ, Сіверськ, селищі Новоекономічне, селах Богоявленка, Діброва, Дронівка, Звірове, Никанорівка, Новопавлівка, Олександро-Калинове, Оріхуватка, Торське”, - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено 78 цивільних об’єктів, з них 39 житлових будинків.

На Краматорськ окупанти скинули дві бомби “ФАБ-250” з модулями УМПК, унаслідок чого загинули два мирні жителі: 87-річна жінка та 50-річний чоловік. Поранено 16 мирних жителів, зокрема троє дітей: 15-річний хлопець і дві дівчинки 4-х та 10-ти років (доньки загиблого чоловіка). Пошкоджено 19 багатоквартирних будинків і 13 цивільних автівок.

У Гірнику внаслідок удару дрону одна людина загинула та одна зазнала поранень, пошкоджено приватну оселю.

Є загиблий у Дронівці, яку ворог обстріляв з артилерії.

Костянтинівка пережила 6 ударів, завданих трьома ФАБами, артилерією та дронами. Поранено цивільну особу. Пошкоджені 2 багатоквартирні та приватний будинок, магазин, адмінбудівля, АЗС, 10 цивільних автомобілів.

У Покровську загарбники влучили дроном в цивільне авто – постраждав мирний житель.

По Оріхуватці ворог вдарив трьома бомбами “ФАБ-250” з модулями УМПК, внаслідок чого пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.

У Богоявленці руйнувань зазнали 13 будинків мирних жителів.

Поліція спільно з СБУ відкрила кримінальні провадження за ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

У поліції уточнили, що правоохоронці евакуювали ще 1 504 людини, з них 56 дітей. А з початку обов’язкової евакуації вдалося вивезти 293 749 осіб, серед них 34 377 – діти, 8 353 - люди з інвалідністю.

Читайте також: З двох громад Донеччини за місяць евакуювали понад 1600 дітей

Як повідомляв Укрінформ, 25 вересня російські війська вдарили по центру Краматорська, внаслідок удару загинули двоє людей і 19 поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-