Кількість поранених унаслідок удару ворожої авіації по Херсону зросла до 20

Кількість поранених унаслідок удару ворожої авіації по Херсону зросла до 20

Фото, відео
Укрінформ
Кількість постраждалих унаслідок авіаудару по Херсону зросла до 20, серед них - 2-річний хлопчик та 4-річна дівчинка.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Херсонська МВА.

«Вже відомо про 20 поранених внаслідок удару ворожої авіації по Херсону», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до лікарні доправлено 63-річного чоловіка. Він отримав контузію, вибухову та закриту черепно-мозкову травми.

Наслідки авіаудару РФ по Херсону / Фото: Національна поліція

Як повідомляла раніше Херсонська МВА, до медзакладу звернувся також 18-річний хлопець. У нього мінно-вибухова травма та різані рани ноги. Крім того, від вибухової хвилі після влучання однієї з 4 КАБ у Центральному районі Херсона отримав мінно-вибухову травму 66-річний чоловік

Про наслідки авіаудару у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, який оприлюднив відповідне відео.

«Близько 10:30 російські війська завдали авіаційного удару по Херсону. На місто скинули чотири керовані авіабомби. Зафіксовано влучання по раніше зруйнованій школі та житловій забудові у Центральному районі. Станом на цю хвилину відомо про сімнадцятеро постраждалих», - ідеться у повідомленні.

В ОВА підтвердили, що серед потерпілих – двоє дітей. Зазначається, що 2-річного хлопчика та 4-річну дівчинку доставили до лікарні з вибуховими травмами та уламковими пораненнями ніг. Їх стан – стабільний.

Також наразі у медзакладі необхідну меддопомогу отримують ще чотирнадцятеро людей - шестеро чоловіків та восьмеро жінок.

Одній потерпілій, літній жінці, бригада «екстренки» надала меддопомогу на місці.

Читайте також: Росіяни обстріляли Вовчанськ із вогнеметної системи «Сонцепьок»

Як повідомляв Укрінформ, російські війська завдали по Херсону авіаційного удару. Була інформація про вісьмох постраждалих, двоє з них - діти 3 і 5 років. Два КАБи влучили у прибережній зоні Центрального району, два - у північній частині. Вибуховими хвилями пошкоджені щонайменше шість багатоповерхівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-