У Харкові створили мурал у пам’ять про вбитого росіянами волонтера

У Харкові створили мурал у пам’ять про вбитого росіянами волонтера

Фото
Укрінформ
На одному з будинків на Північній Салтівці у Харкові у пам’ять про вбитого РФ волонтера Антона Хрустальова намалювали мурал.

Про це повідомив у Фейсбуці координатор харківського Євромайдану, журналіст Володимир Чистилін, передає Укрінформ. 

“Мурал загиблому в перші дні повномасштабної війни волонтеру Антону Хрустальову відкрили на Північній Салтівці в Харкові. Російські терористи розстріляли автомобіль "Градами", коли Антон з товаришами розвозили продукти і ліки мирним мешканцям”, – йдеться у дописі.

Антон Хрустальов загинув 16 березня 2022 року. Його та імена ще 23 людей, які загинули внаслідок збройної агресії РФ, розмістили на стенді в Молодіжному парку в Харкові. У вихідні в пам’ять про них там висадили дерева.

Читайте також: На Харківщині вшанували пам'ять убитих Росією письменників Амеліної та Вакуленка

“Нарешті зусиллями волонтерської спільноти в Харкові вшановано памʼять волонтерів, які віддали свої життя протягом цих років повномасштабного вторгнення в російсько-українській війні. Дякую всім волонтерським організаціям Харкова і прекрасним працівникам Молодіжного парку, які допомогли втілити цю ініціативу в життя. В памʼять волонтерів висаджено 12 магнолій і дуб. На стенді імена 24 волонтерів, на жаль, встановлені ще не всі загиблі волонтери, ми продовжуємо пошук”, - написала у Фейсбуці Олена Винник, співзасновниця благодійного фонду “Станція Харків”, мама загиблої в будівлі ОДА Юлії Здановської

Як повідомлялося, на дев'ятиповерхівці у Харкові створили мурал на честь загиблого бійця спецпідрозділу ГУР “Kraken” Олега Сапаленка

Перше фото з сайту lyuk.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-