Серед поранених у Харкові є 10-річний хлопчик

Серед поранених у Харкові є 10-річний хлопчик

Укрінформ
Серед поранених у Харкові внаслідок російських авіаударів є 10-річний хлопчик.

Про це повідомила у Фейсбуці поліція Харківської області, передає Укрінформ. 

"Росіяни вдарили керованими авіабомбами по Харкову, двоє людей загинули, ще п'ятеро поранені, в тому числі 10-річний хлопець", - йдеться у дописі. 

За попередніми даними, окупанти застосували для обстрілу Харкова ФАБ-250 з УМПК (універсальний модуль планування і корекції).

Поруч із ураженим будинком встановлений намет слідчого управління Національної поліції України. Громадяни, які втратили майно, можуть на місці звернутися до поліції з заявою. 

За інформацією обласної прокуратури, унаслідок обстрілу загинули 69-річна жінка та чоловік 73 років. 

Авіаудару завдано з Томарівки Бєлгородської області РФ. Для обстрілу використовувались два літаки Су-34, зазначили у прокуратурі.

За фактом порушення законів та звичаїв війни відкрито кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Читайте також: РФ на Харківщині застосовує КАБи, виготовлені менш як місяць тому - військові

Як повідомлялося, близько 16:50 8 жовтня війська РФ завдали удару по Харкову. Унаслідок атаки двоє людей загинули, п'ятеро дістали поранення. Пошкоджені 15 багатоквартирних житлових будинки у Салтівському районі. 

Наслідки удару по Харкову / Фото: В'ячеслав Мадієвський. Укрінформ

Це був другий обстріл Харкова протягом дня. Вранці 8 жовтня окупанти завдали удару по підприємству в Індустріальному районі Харкова. Дістали поранення 28 людей, серед яких 16-річна дитина, троє людей – у тяжкому стані. На місці удару розпочалася масштабна пожежа. Міський голова повідомляв, що під завалами шукають щонайменше двох людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-