На Рівненщині вперше провели Форум ветеранських ініціатив

На Рівненщині вперше провели Форум ветеранських ініціатив

Фото
Укрінформ
На Рівненщині вперше відбувся Форум ветеранських ініціатив, де презентували найкращі ідеї для ветеранів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська ОВА у Фейсбуці.

«На Рівненщині презентували найкращі ідеї для ветеранів одразу на одному майданчику. Форум «Ветеранські ініціативи. Психосоціальний аспект» зібрав разом захисників та захисниць, ветеранів й ветеранок, членів їхніх родин, представників громад, ветеранські об'єднання, хаби, ініціативні групи всієї області», - йдеться у повідомленні.

Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль наголосив, що такі форуми проводитимуть і надалі. Він переконаний, що захід стане початком багатьох нових проєктів, які посилять ветеранську політику на Рівненщині.

Читайте також: У Тернопільській ОВА презентували пріоритетні напрямки розвитку області

В ОВА розповіли, що під час форуму свої напрацювання презентували понад 20 громадських організацій та об’єднань, 9 державних і комунальних установ, 11 ветеранських бізнесів. Зокрема, йшлося про створення спеціальних просторів для соціально-психологічної реабілітації ветеранів у громадах Рівненської області, програми економічної підтримки ветеранів та презентували цілий цикл спортивних ініціатив.

Як повідомляв Укрінформ, на Рівненщині 30 бізнесів отримали фінансування в межах урядової програми «Грант для ветеранів та їх подружжя».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-