ДТП з маршруткою у Києві: загинула літня жінка, ще п’ятеро травмовані

ДТП з маршруткою у Києві: загинула літня жінка, ще п’ятеро травмовані

Фото
Укрінформ
У дорожньо-транспортній пригоді в Солом’янському районі Києва загинула 72-річна пасажирка та ще п’ятеро людей були травмовані.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє поліція Києва.

ДТП сталася близько 10:00 на вулиці Вадима Гетьмана.

70-річний водій «Газелі» на повній швидкості скоїв наїзд на автобус «Атаман», який стояв на зупинці громадського транспорту та здійснював посадку-висадку пасажирів.

Внаслідок зіткнення загинула 72-річна жінка - пасажирка автобусу, ще п’ятеро пасажирів отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Слідчі встановлюють обставини, за яких сталася ДТП.

Читайте також: На Вінниччині зіткнулися вантажівка і мікроавтобус, шестеро загиблих

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Укрінформ, раніше було відомо, що в ДТП на вулиці Вадима Гетьмана постраждали дев'ятеро людей, з них сімох госпіталізували.

Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-