СБУ затримала у Києві посадовця Подільського ТЦК, який за хабар пропонував відстрочку від армії

СБУ затримала у Києві посадовця Подільського ТЦК, який за хабар пропонував відстрочку від армії

Укрінформ
Співробітники Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України затримали помічника начальника Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у місті Києві, який за грошову винагороду пропонував допомогу із незаконною відстрочкою від мобілізації.

Про це Київський міський ТЦК та СП повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Затриманий за грошову винагороду запропонував фігуранту кримінального провадження уникнути штрафів за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію, а також хотів допомогти йому отримати незаконну відстрочку від мобілізації.

Здійснюється оперативне супроводження в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченго ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Читайте також: Резонансні затримання у справах про корупцію в ТЦК і МСЕК відбуваються за сприяння Сухопутних військ

Як повідомляв Укрінформ, Державне бюро розслідувань викрило працівників Голосіївського районного ТЦК, які допомогли ухилитись від мобілізації тисячам військовозобов'язаних. Під час обшуків у них знайшли 1,2 млн доларів готівкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-