Резонансні затримання у справах про корупцію в ТЦК і МСЕК відбуваються за сприяння Сухопутних військ - Павлюк

Резонансні затримання у справах про корупцію в ТЦК і МСЕК відбуваються за сприяння Сухопутних військ - Павлюк

Укрінформ
Резонансні затримання порушників закону у сфері мобілізації відбуваються за прямої ініціативи та всебічного сприяння Командування Сухопутних військ.

Про це командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Нульова толерантність до корупції - єдине, що ми можемо запропонувати для викорінення зловживань у системі комплектування. За крайні місяці Командування Сухопутних військ налагодило тісну взаємодію з правоохоронними органами щодо викриття фактів надання/отримання неправомірної вигоди в системі мобілізації», - зазначив він.

Командувач також поінформував про нарощення зусиль «задля покарання усіх причетних та очищення наших лав від негідників».

Читайте також: В Офісі президента обговорили законодавчі зміни, необхідні для реформи МСЕК

«Резонансні затримання порушників закону відбуваються за прямої ініціативи та всебічного сприяння Командування Сухопутних військ на всіх етапах», - підкреслив Павлюк.

Як повідомлялося, на  Тернопільщині затримали начальника районного ТЦК, який вимагав талони на 1000 літрів дизельного пального від військовозобов’язаного за вирішення питання щодо відстрочки від мобілізації.

Читайте також: У працівників Голосіївського районного ТЦК під час обшуків знайшли $1,2 мільйона - ДБР

Раніше СБУ викрила керівницю Миколаївської обласної МСЕК на корупційних схемах для ухилянтів. Під час обшуків у неї виявили понад 450 тис. доларів США і російський паспорт її сина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-