Вбивство

Вбивство "Сармата": підозрюваний відхрещується у суді від обвинувачень

Укрінформ
Печерський районний суд Києва обирає запобіжний захід підозрюваному у справі про вбивство учасника АТО Віталія Олешка (“Сармата”) Євгену Бродському, якого правоохоронці вважають замовником злочину.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Справу розглядає суддя В'ячеслав Писанець.

Зал заповнений журналістами і активістами.

Адвокати Бродського просять не задовольняти клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу їх підзахисному у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Поліція затримала підозрюваного у вбивстві "Сармата" – Аброськін

"Я не знаю, хто це (Олешко - ред.), ні разу в житті не бачив його. Вважаю, що мене необхідно відпустити додому", - заявив у свою чергу Бродський.

Як повідомляв Укрінформ, Віталій Олешко був убитий у Бердянську 31 липня двома пострілами з обріза. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один з них - екс-боєць роти "Торнадо".

6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві - два місяці тримання під вартою без права внесення застави.

15 вересня поліція оголосила, що затримала підозрюваного у замовленні та організації вбивства "Сармата".

Пізніше один із затриманих за вбивство активіста, ветерана АТО Віталія Олешка зізнався у скоєному і назвав замовника злочину - власника ресторану "Мохіто" у Бердянську.

17 грудня перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що поліція затримала одного із ймовірних замовників вбивства бердянського громадського діяча, учасника АТО Олешка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-