Головний лікар «Феофанії» розповів про стан пораненого водія Шефіра

Головний лікар «Феофанії» розповів про стан пораненого водія Шефіра

Укрінформ
Водій автомобіля першого помічника Президента Сергія Шефіра перебуває у лікарні "Феофанія" у стабільному стані, загрози його життю немає.

Про це розповів головний лікар клінічної лікарні “Феофанія” Ігор Семенів на брифінгу, який транслювали інформаційні телеканали, повідомляє Укрінформ.

“Пацієнт Іванько Олександр Григорович, якщо не помиляюся, доставлений до нас “швидкою допомогою”, будемо казати, з певним діагнозом. Ви знаєте, що згідно з чинним законодавством ми не маємо права доповідати про діагноз. Медична допомога надана йому в повному об’ємі, стан його на сьогодні стабільний, загрози для життя немає. Він знаходиться в одному з інтенсивних відділень”, - зазначив головлікар.

Читайте також: Поранений водій Шефіра перебуває в реанімаціїЄрмак

Він підтвердив, що вистріли були по ногах, однак щодо кількості кульових поранень попросив звертатися до Національної поліції.

За словами лікаря, водій був доставлений у "Феофанію" у повній свідомості.

Водночас на уточнююче запитання, чому “швидка” привезла пацієнта саме до “Феофанії”, Семенів відповів: “Мабуть, найближча була лікарня, яка може адекватно надати допомогу. Це раз. По-друге, він працівник Офісу Президента і знаходиться на обслуговуванні "Феофанією" у поліклініці № 2”.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області стріляли в автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра, його водій поранений.

За фактом обстрілу автомобіля відкрито кримінальне провадження.

Президент Володимир Зеленський заявив, що відповідь на ситуацію з обстрілом авто Шефіра буде сильною.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк на брифінгу поінформував, що Шефір не користується державною охороною, у момент обстрілу їхав у неброньованій машині лише з водієм.

Читайте також: При обстрілі авто Шефіра намагалися влучити і у водія, і в пасажира – ОП

Сам Шефір на брифінгу в МВС проінформував, що їхав на службовому авто “Студії Квартал 95” з особистим водієм, який працює з ним уже близько 8-10 років.

Зі свого боку голова Нацполіції Ігор Клименко розповів, що водій, якого було поранено, - 1963 року народження, чоловік не є держслужбовцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-