Чотирьох підозрюваних у хуліганстві на території Лаври посадили під домашній арешт

Чотирьох підозрюваних у хуліганстві на території Лаври посадили під домашній арешт

Укрінформ
Чотирьом підозрюваним у хуліганстві на території Національного заповідника «Києво-Печерська Лавра» обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури у Телеграмі.

"За клопотанням Печерської окружної прокуратури міста Києва суд обрав запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту чотирьом підозрюваним у хуліганських діях на території Національного заповідника "Києво-Печерська Лавра", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Одного священника УПЦ МП обміняли на 28 українських військових - Малюк

Зазначається, що, за рішенням суду, троє підозрюваних перебуватимуть під цілодобовим домашнім арештом з електронним браслетом до 19 червня, ще один - до 19 травня.

Як повідомляв Укрінформ, 19 квітня підозрювані, діючи узгоджено між собою, протиправно проникли до одного з корпусів Національного заповідника "Києво-Печерська Лавра", зламавши захисні ролети та двері вказаної будівлі.

Дії порушників кваліфіковано за ч. 3 ст. 296 КК України - хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що пов’язане з опором працівникові правопорядку.

Читайте також: Суд залишив митрополита УПЦ МП Павла під домашнім арештом

Санкція статті передбачає покарання від двох до п'яти років позбавлення волі.

Слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-