Платформа United24 за підтримки МЗС розпочала міжнародну кампанію Thank You

Платформа United24 за підтримки МЗС розпочала міжнародну кампанію Thank You

Відео
Укрінформ
Головна фандрейзингова платформа України United24 за підтримки Міністерства закордонних справ розпочала міжнародну кампанію Thank You.

Як повідомили Укрінформу в United24, головною метою ініціативи є подякувати всім, хто підтримував Україну протягом року.

Перші локації, на яких з'явилися меседжі від United24, — Таймс-сквер у Нью-Йорку та Лестер-сквер у Лондоні.

"За рік роботи United24 об’єднала довкола допомоги Україні людей зі 110 країн. Ми хочемо подякувати їм за підтримку та відчуття плеча, відчуття, що ми не самі у цій боротьбі. Ми бачимо велику силу у спільноті однодумців, які допомагають нам сьогодні, допомагатимуть завтра і залишаться з Україною на багато років після перемоги. Thank you campaign — найменше, що ми можемо зробити, аби віддячити їм уже зараз", — заявила координаторка United24 Ярослава Гресь.

Кампанію також підтримали Метрополітен-опера і Карнеґі-хол на Мангеттені у Нью-Йорку, резиденція Європейської Ради та Ради Європейського Союзу у Брюсселі.

Читайте також: За рік платформа United24 зібрала $325 мільйонів – Федоров

Незабаром до ініціативи планують долучитися локації у понад 15 країнах.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що гуманітарне розмінування та освіта стануть новими напрямками діяльності фандрейзингової платформи United24.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-