Спікер Джонсон зустрівся з одеситом Сергієм Гайдаржи, дружина і дитина якого загинули від обстрілу РФ

Спікер Джонсон зустрівся з одеситом Сергієм Гайдаржи, дружина і дитина якого загинули від обстрілу РФ

Укрінформ
Спікер палати представників США Майк Джонсон зустрівся з Сергієм Гайдаржи, дружина і дитина якого загинули від російського удару по Одесі 2 березня.

Про це повідомила у Фейсбуці народний депутат Ірина Геращенко, передає Укрінформ.

“Одесит, який втратив дружину і маленького сина під час російських атак, потрапив на зустріч зі спікером Конгресу Джонсоном. Той вирізняється консерватизмом і набожністю. Дружина Сергія, яка загинула разом з крихітним сином, була донькою пастора. Впевнена, що свідчення жертв російської агресії, священників, які розкажуть про зруйновані храми, батьків, що втратили дітей, - саме та важка правда, яку ми маємо доносити світу. Конгресмени повинні бачити і чути трагедії конкретних людей, кожен день зволікання зі зброєю проти зла - це посилення зла, це нові жертви, вбиті українські жінки і діти”, - написала Геращенко.

Читайте також: Спікер Джонсон вважає критично важливим надання Україні летальної зброї

За її словами, допоміг організувати зустріч народний депутат Павло Унгурян, “Народна дипломатія, яка потрібна сьогодні, аби Україна отримала допомогу”, - зазначила Геращенко.

Як повідомлялося, з 1 на 2 березня Росія атакувала Одесу дронами. Внаслідок удару РФ по багатоповерхівці загинули 12 людей, із них 5 - діти. Серед загиблих - Анна Гайдаржи та її 4-місячний син Тимофій.

Фото: Фейсбук Ірина Геращенко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-