Благодійний фонд «Твій крок» допоможе Нацгвардії з оснащенням ремонтних підрозділів

Благодійний фонд «Твій крок» допоможе Нацгвардії з оснащенням ремонтних підрозділів

Фото
Укрінформ
Нацгвардія України та благодійний фонд «Твій крок» підписали меморандум про співпрацю та партнерство, у рамках якого БФ допоможе покращити технічне оснащення ремонтних підрозділів Нацгвардії.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба НГУ, передає Укрінформ.

«Національна гвардія України та благодійний фонд «Твій Крок» підписали меморандум про співпрацю та партнерство з метою покращення технічного оснащення підрозділів Нацгвардії», - зазначається у повідомленні.

У БФ планують у межах співпраці забезпечити підрозділи НГУ мобільними майстернями Locker, мобільними шиномонтажними комплексами Big-locker, унівepcaльними peмoнтними кoмплeкcами Workshop-locker, пpecами для мoнтaжу та дeмoнтaжу VFI Run-Flat вcтaвoк, а також укомплектувати військові частини необхідним інструментом та обладнанням для ремонту.

Командування Національної гвардії подякувало благодійному фонду за співпрацю та вже надану матеріально-технічну допомогу.

Зазначається, що такі майстерні є дуже необхідними та вкрай важливими для військовослужбовців НГУ, бо вони матимуть можливість проводити оперативний ремонт та обслуговування техніки прямо на передовій.

Читайте також: Полковник Прокопенко вручив бійцям «Азову» нагороди Нацгвардії

В установі поінформували, що подібні мобільні майстерні вже є в деяких підрозділах Нацгвардії та добре себе зарекомендували у районах виконання завдань.

Як повідомляв Укрінформ, у березні Нацгвардія і robota.ua підписали меморандум про співпрацю.

Фото: Національна гвардія України / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-