Укрінформ приділятиме значну увагу темі євроатлантичної інтеграції України - Череватий

Укрінформ приділятиме значну увагу темі євроатлантичної інтеграції України - Череватий

Укрінформ
Новопризначений генеральний директор інформаційного агентства Укрінформ, якого сьогодні представили колективу, є прихильником послідовної політики подальшого розвитку інформаційного агентства, а також прихильником євроатлантичної інтеграції України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Неймовірна честь очолити цей славетний колектив. Дякую за вашу ініціативу. Донедавна війна та робота в інформаційних структурах Збройних сил були головними викликами для мене. Зараз це (керівництво агентством Укрінформ – ред.) напевне найбільший виклик мого життя, і я буду докладати всіх зусиль, щоб гідно на нього відповісти», - зазначив Череватий.

Він запевнив, що відкритий до нових ініціатив та готовий дослухатись до здорових ідей в рамках організації роботи Укрінформу.

«Не буде проблем з підтриманням здорових ідей, не буде великих кадрових заворушень, ми плавно увійдемо в ритм. Я зустрінусь з усіма редакціями», - запевнив Череватий, додавши, що буде обов’язково врахований колосальний досвід агенції та напрацювання, які відбулись останнім часом.

Новопризначений генеральний директор Укрінформу повідомив, що з моменту повномасштабного вторгнення брав участь у Київській операції, а з червня 2022 року і до березня 2024 року проходив службу в ОСУВ Хортиця.

Читайте також: В Укрінформі представили нового гендиректора

За словами Череватого, на посаді пресофіцера він працював з усіма інформаційними медіа світу, має персональні зв’язки і напрацювання з пресофіцерами різних підрозділів Сил оборони та вищого військового керівництва.

В Укрінформі представили нового гендиректора / Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

Особливу увагу Череватий, який з 2003 року співпрацює з представниками НАТО, в роботі інформаційного агентства планує зосередити на просуванні євроатлантичних ідей та принципів.

«Я завжди був прихильником євроатлантичної інтеграції без жодних коливань, тому цій тематиці ми будемо приділяти багато уваги. Найближча тема для нас – це, безумовно, Саміт миру», - зазначив керівник Укрінформу.

Як повідомлялось, 24 травня Генеральним директором національного інформаційного агентства «Укрінформ» було призначено Сергія Череватого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-