У Слов’янську трагічно загинула військова кореспондентка Анастасія Волкова

У Слов’янську трагічно загинула військова кореспондентка Анастасія Волкова

Укрінформ
У Слов’янську (Донецька область) загинула військова кореспондентка українського іномовлення Анастасія Волкова. Їй був 31 рік.

Про це повідомляє телеканал Freedom, передає Укрінформ.

Анастасія Волкова постійно працювала в гарячих точках Луганської і Донецької областей.

“Я народилася та виросла в Луганську і втратила рідний дім. Тож професійна діяльність для мене – все. Наразі це – сенс мого життя. І коли по роботі я можу заїхати на рідну землю, моє серце наповнюється відчуттям болю та жаги робити більше для висвітлення лиха, яке Росія принесла в Україну, для висвітлення злочинів російських військ. Я дуже хочу побачити свій рідний дім, який не бачила з 2014 року, але також я хочу, щоб всі розуміли, яку ціну українці сплачують кожного дня цієї визвольної боротьби”, – говорила Настя про свою роботу і мріяла бути першою українською журналісткою, яка зніме репортаж зі звільненого Луганська.

Читайте також: На фронті загинула бойова медикиня «Госпітальєрів» Ірина Цибух

Анастасія Волкова народилась у місті Щастя Луганської області, закінчила факультет журналістики Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Із 2018 року працювала воєнною кореспонденткою каналів українського державного іномовлення. У червні 2022 року була нагороджена орденом “За заслуги” III ступеня.

Як повідомляє видання “Новини Донбасу”, у правоохоронних органах повідомили, що Анастасія перебувала на пішохідному переході в центрі міста. У цей момент на проїжджій частині сталося зіткнення двох машин - синього мікроавтобуса та зеленого ВАЗу. Удар був такої сили, що машину відкинуло на Анастасію. Водій ВАЗ загинув на місці.

Раніше Укрінформ повідомляв, що під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув військовий, режисер Костянтин Петрик.

Фото: uatv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-