Боротьба з фейками: МКІП презентує Стратегію з розвитку медіаграмотності до 2026 року

Боротьба з фейками: МКІП презентує Стратегію з розвитку медіаграмотності до 2026 року

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики України за підтримки Програми розвитку ООН проведе презентацію Стратегії з медіаграмотності на період до 2026 року для посилення стійкості українців до дезінформаційних впливів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МКІП.

Презентація відбудеться у просторі «Освіторія Хаб» у понеділок, 3 червня, з 12:00 до 14:00.

«Стратегія є дороговказом та концептуальною рамкою для міністерства на наступні роки у сфері розвитку медіаграмотності задля посилення стійкості українського суспільства до дезінформаційних впливів та розвитку відповідального медіа споживання», - наголошується у повідомленні.

У презентації візьмуть участь т.в.о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв, заступник міністра культури та інформаційної політики з європейської інтеграції Тарас Шевченко, заступник постійного представника ПРООН в Україні Христофорос Політіс, директор департаменту інформаційної політики та інформаційної безпеки МКІП Ганна Красноступ і керівниця Національного проєкту з медіаграмотності «Фільтр» МКІП Ольга Кравченко.

Читайте також: Данія через медіаграмотність прагне посилити стійкість українців до дезінформації РФ - посол

Для акредитації на захід зареєструватися можна за посиланням.

Приєднатися до онлайн-трансляції можна за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з результатами спеціального дослідження «Індекс медіаграмотності: ветерани війни з РФ», рівень індексу медіаграмотності у ветеранів вище, ніж загалом у суспільстві, як і чутливість до спотвореного контенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-