Зміни в графіку поїздів до Польщі: Укрзалізниця розпочала продаж квитків до Дорохуська

Зміни в графіку поїздів до Польщі: Укрзалізниця розпочала продаж квитків до Дорохуська

Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» розпочала продаж у застосунку квитків до Дорохуська на пересадкові поїзди до/з Хелму, які змінили кінцеву станцію через ремонтні роботи у Польщі.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба УЗ, передає Укрінформ.

«Стартували продажі квитків на Дорохуськ. Нагадуємо, що частина звичних для вас поїздів до/з Хелма змінює свою кінцеву станцію на Дорохуськ через ремонти на польській залізниці з 23 червня до кінця літа», - йдеться в повідомленні.

Пасажирам, які подорожують до Варшави або Любліна пересадковими поїздами №23 Київ — Хелм, №93/94 Харків — Хелм та №120 Хелм — Дніпро, треба шукати квитки у застосунку за місцем призначення «Дорохуськ». Застосунок підказуватиме цю опцію при пошуку Варшави та Хелма.

Читайте також: Укрзалізниця призначила на найближчі вихідні «гірський шатл» у Карпати

УЗ нагадує, що у Дорохуську на час ремонтів прикордонно-митний контроль відбуватиметься у поїзді Укрзалізниці. Квитки на пересадковий польський поїзд з Дорохуська на Варшаву (через Хелм та Люблін) і у зворотному напрямку вже доступні на сайті польського перевізника.

Як повідомлялося, через ремонтні роботи на станції Хелм (Польща), які триватимуть до 30 серпня, АТ «Укрзалізниця» з 23 червня змінить графік руху пересадкових поїздів №23 Київ — Хелм, №93/94 Харків — Хелм та №120 Хелм — Дніпро.

Фото: УЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-