До рекрутингових центрів вже звернулися понад 6600 людей - Міноборони

До рекрутингових центрів вже звернулися понад 6600 людей - Міноборони

Укрінформ
В Україні наразі вже функціонує 22 рекрутингові центри, до яких уже звернулося понад 6600 осіб.

Про це під час презентації у Києві проєкту «Техно рекрутинг», який стосується спеціалізованої технічної дорекрутингової підготовки громадян, заявив уповноважений представник Міноборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець, передає кореспондент Укрінформу.

«У нас уже створена мережа з 22 (рекрутингових - ред.) центрів по всій країні, і вона зараз активно розвивається та розростається», - зазначив Бежевець.

За його словами, ця мережа вже показує гарні результати.

«На сьогодні вже понад 6600 людей звернулося (до цих центрів - ред.), для порядка 1,5 тисячі підбираються вакансії, (вони - ред.) сконтактовані з військовими частинами, навчальними центрами. І приблизно 150 осіб уже є військовослужбовцями», - поінформував представник Міноборони.

Читайте також: На залізничному вокзалі у Львові відкрився інформаційний центр із питань рекрутингу

Як повідомлялося, у травні керівниця воєнного департаменту Lobby X Ольга Бандрівська заявила, що проєкт із рекрутингу до ЗСУ за пів року наростив обсяг вакансій у десятки разів і зараз налічує понад 3300 актуальних вакансій до всіх родів військ, серед популярних останнім часом - вакансії розвідника і оператора дронів.

У кінці травня Укрінформ повідомив про відкриття 22-го Центру рекрутингу української армії.

Фото: Наталія Калмикова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-