Прощання з військовим фотографом Арсеном Федосенком пройде у Києві 13 червня

Прощання з військовим фотографом Арсеном Федосенком пройде у Києві 13 червня

Укрінформ
Прощання з військовим фотографом Арсеном Федосенком, який нещодавно загинув на Харківщині внаслідок важкого поранення від влучання КАБу, пройде у столиці у четвер, 13 червня.

Про це у Фейсбуці поінформувала його дружина Анна Кирій, передає Укрінформ.

"Прошу кожного, хто хоче вшанувати Героя, - приходьте на прощання в четвер, 13 червня. О 12.00 буде відспівування в Михайлівському соборі. Проведіть з нами цей день. Ми все організуємо так, щоби кожен міг висловитись про нього. Для Арсена це дуже важливо. І для мене також", - зазначила вона.

За її словами, Федосенко мобілізувався в березні 2022 року.

"Ми разом два тижні стояли в чергах під Печерським військкоматом в березневий мороз. Він точно знав де має бути в найскладніший для країни час. Ні на кого не перекладав відповідальність. Мав цінність, виборював її та захищав. Тихо, впевнено, самостійно, з гідністю. Україна і українське були для нього найвищою цінністю", - заявила жінка.

Кирій поінформувала, що до останнього вірила, що такої сили любов, яка була у них, здатна на диво його одужання, "але поранення було надто важким. І це єдиний виклик, з яким ми не впорались…".

Вона подякувала кожному ЗМІ та кожній людині, хто написав про її чоловіка прекрасні слова.

"Пишіть ще. Будь ласка. Він був би дуже щасливий цьому. І мене ваші слова про нього сильно підтримують. Я хочу, щоб Арсена знали якомога більше людей", - написала дружина фотографа.

Як повідомлялося, на Харківщині внаслідок важкого поранення від влучання КАБу загинув військовий фотограф Арсен Федосенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-