За 100 днів роботи команда Food Train приготовила 570 тисяч порцій їжі для жителів Харківщини

За 100 днів роботи команда Food Train приготовила 570 тисяч порцій їжі для жителів Харківщини

Відео
Укрінформ
Команда поїзду-кухні Food Train, який курсує Харківщиною вже 100 днів, встигла за цей час приготувати 570 тис. порцій їжі для місцевих мешканців.

Про це повідомила пресслужба АТ «Укрзалізниця» у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні рівно 100 днів, як унікальний поїзд-кухня Укрзалізниці та його команда працюють на Харківщині, допомагаючи мешканцям регіону та місцевій владі долати наслідки атак росіян на критичну інфраструктуру», - йдеться в повідомленні.

За цей час, за підрахунками залізничників, на поїзді-кухні було приготовлено 570 тис. порцій їжі, на що пішло близько 160 т продуктів.

Під час приготування використано 800 кубометрів води, згенеровано більше 50 тис. кВт-годин електроенергії.

Наголошується, що Food Train та його команда продовжують працювати на Харківщині. Проєкт фінансує Фонд Говарда Баффета (The Howard G. Buffett Foundation).

Читайте також: Food Train за місяць приготував 265 тисяч порцій для жителів Харківщини

Як повідомлялося, Укрзалізниця за підтримки фонду Говарда Баффета створила автономний поїзд-кухню, який курсує у прифронтових районах з ушкодженою інфраструктурою. Food Train здатен працювати повністю автономно 5-7 діб, виготовляючи понад 10 тисяч порцій їжі щодня. При цьому для цього потрібні лише 14 кухарів та 7 залізничників для підтримки операційної діяльності поїзда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-