ДОТ вперше застосовує рамкові угоди для закупівель пально-мастильних матеріалів

ДОТ вперше застосовує рамкові угоди для закупівель пально-мастильних матеріалів

Укрінформ
Державний оператор тилу вперше застосовує рамкові угоди для закупівель пально-мастильних матеріалів для Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державний оператор тилу.

"ДОТ запрошує потенційних постачальників пально-мастильних матеріалів для ЗСУ подавати свої заявки для участі у кваліфікаційному відборі до рамкової угоди", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що рамкові угоди уможливлюють пришвидшення строку проведення процедури закупівлі у разі наявності нагальної потреби у забезпеченні ПММ для Збройних сил України.

Завдяки цьому інструменту попередньо кваліфіковані учасники зможуть оперативно укладати контракти з ДОТ, що своєю чергою пришвидшить постачання.

Читайте також: До експлуатації у ЗСУ допустили близько 40 зразків інженерного озброєння, половина з них - українські

"Рамкові угоди враховують безпекові питання та забезпечують достатній рівень прозорості. Для забезпечення безпеки в рамкових угодах інформація про місце та строк постачання не буде оприлюднюватись", - пояснили в ДОТ.

Документи, що надаються учасниками рамкових угод у складі заявок не публікуються в Prozorro. Проте відображаються ДОТ як замовнику, Антимонопольному комітету України, Державній аудиторській службі та правоохоронним органам за запитом.

На стадії укладання договору за результатами тендеру або запиту пропозицій ДОТ завантажує такий договір публічно в Prozorro.

Сам договір з додатками буде публічно розкритий після завершення воєнного стану.

Заявки для участі у кваліфікаційному відборі кандидатів до рамкової угоди можна подати до 4 липня.

Як повідомляв Укрінформ, Державний оператор тилу вперше закуповуватиме форму для льотного складу ЗСУ. Раніше закупівлею форми пілотів та інженерно-технічного складу льотних частин займалися військові частини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-