ЗСУ підсилять понад 2000 лейтенантів: Зеленський звернувся до офіцерів-випускників

ЗСУ підсилять понад 2000 лейтенантів: Зеленський звернувся до офіцерів-випускників

Відео
Укрінформ
Вищі військові навчальні заклади України цього року випустили понад 2000 лейтенантів. 

Президент Володимир Зеленський звернувся з вітанням до офіцерів-випускників вищих військових навчальних закладів України, передає Укрінформ.

Джерело: ОП

«У ці тижні українські вищі військові навчальні заклади випускають молодих офіцерів – понад дві тисячі лейтенантів, які мають посилити наші бойові бригади та Україну загалом. Зараз їм усім іще належить проявити себе, свої якості, свою силу. Ще належить вирости у досвіді та у званнях. Але не сумніваюся, що серед них є ті, хто обовʼязково виросте з командирів у командувачів, хто зараз вдячний своїм наставникам, але й сам обовʼязково стане наставником для інших», - йдеться у дописі.

Читайте також: Сирський відвідав навчальний центр підготовки мобілізованих

За словами Президента, вже тепер Сили оборони України такі, що «ми по праву пишаємось нашими воїнами та результатами в обороні країни. Але водночас ми знаємо: потрібно більше сучасних практик і вмінь нашій армії, більше технологічності, більше людиноцентричності. І це буде. Буде обовʼязково».

Як повідомляв Укрінформ, 18 червня Президент Володимир Зеленський на випуску слухачів стратегічного та оперативного рівнів підготовки Національного університету оборони привітав їх із закінченням навчання та вручив дипломи з відзнакою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-