Зеленський нагородив кореспондентів Укрінформу Звонарьову і Мадієвського орденами «За заслуги»

Зеленський нагородив кореспондентів Укрінформу Звонарьову і Мадієвського орденами «За заслуги»

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський нагородив кореспондента та фотокореспондента Національного інформаційного агентства “Укрінформ” Ольгу Звонарьову та  Вячеслава Мадієвського орденами "За заслуги" ІII ступеня.

Як передає Укрінформ, про це ідеться в опублікованому на сайті глави держави указі №383/2024 від 28 червня.

Нагороди призначені за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обов’язку.

“Постановляю нагородити орденом “За заслуги” ІІІ ступеня...

Звонарьову Ольгу Олегівну — власного кореспондента відділу Головної редакції Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ” ... та Мадієвського В’ячеслава Юлійовича — фотокореспондента відділу Головної редакції Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ”, - зазначається в указі.

Читайте також: На Запоріжжі під час обстрілу поранена власкор Укрінформу Ольга Звонарьова

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабного вторгнення Ольга Звонарьова разом із фотокореспондентом Дмитром Смольєнком підготували близько 270 репортажів із фронту і прифронтових територій. 

В’ячеслав Мадієвський публікує фотографії зруйнованих росіянами населених пунктів України, понівечених будинків, фактично, перебуваючи у епіцентрі нинішніх трагічних подій і його очима люди можуть побачити все те, що відбувається в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-