Зеленський вручив державні нагороди поліцейським

Зеленський вручив державні нагороди поліцейським

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Національної поліції України зустрівся із поліцейськими і вручив їм державні нагороди.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Президента.

Підрозділи Національної поліції разом з усіма іншими складовими Сил оборони та безпеки захищають Україну в боях проти загарбників, а в українських громадах забезпечують нормальність життя, ідеться в повідомленні.

Зеленський вручив державні нагороди поліцейським / Фото: Офіс Президента

«Національна поліція здійснює евакуацію наших людей із прифронтових міст і сіл та допомагає тим, хто перебуває під російськими обстрілами. Поліцейські завжди прибувають на місця влучань російських ракет і дронів, завжди одними з перших надають допомогу абсолютно всім постраждалим», – зазначив Президент.

Читайте також: Зеленський привітав працівників Національної поліції зі святом

Зокрема підрозділ Нацполіції «Білі янголи» за час повномасштабної війни вже врятував понад 10 тис. родин, майже 2,5 тис. дітей із найнебезпечніших районів поблизу лінії фронту.

За час повномасштабної війни близько 850 працівників Національної поліції відзначені державними нагородами.

Зеленський вручив державні нагороди 20 співробітникам Нацполіції: ордени «За мужність» ІІ та ІІІ ступеня, княгині Ольги ІІІ ступеня й Данила Галицького.

Як повідомлялось, День Національної подіції України відзначається щорічно 4 липня згідно з указом Президента від 4 квітня 2018 року - на честь події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські склали першу присягу на Софійській площі у Києві.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-