Кількість відмов у перетині кордону через відсутність військово-облікового документа зменшилася - Демченко

Кількість відмов у перетині кордону через відсутність військово-облікового документа зменшилася - Демченко

Укрінформ
Наразі кількість відмов через відсутність військово-облікового документа при перетині кордону значно зменшилася, порівняно з попередніми днями, коли почали діяти додаткові умови для всіх чоловіків віком від 18 до 60 років.

Як передає Укрінформ, про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко під час брифінгу.

«Ті категорії чоловіків, які й до цього мали право на перетин кордону, – хтось приїхав на кордон просто, забувши свій військово-обліковий документ, хтось дійсно його не мав. Але в подальші дні кількість відмов через відсутність військово-облікового документа значно зменшилася й останніми днями тримається на рівні 20-30 осіб», – повідомив він.

За словами Демченка, загалом, з 17 липня і до сьогодні кількість відмов на державному кордоні була на рівні 1300 осіб, 317 з яких – саме через відсутність військово-облікового документа.

Читайте також: Частка перетинів кордону чоловіками суттєво не зросла, за добу відмовили у виїзді 28 особам - ДПСУ

Як повідомляв Укрінформ, з 17 липня наявність військово-облікового документа при перетині кордону обов’язкова для всіх чоловіків віком від 18 до 60 років. Документ може бути як паперовий, так і в електронній формі. У разі відсутності військово-облікового документа прикордонники відмовляють у перетинанні державного кордону на виїзд з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-