Частка перетинів кордону чоловіками суттєво не зросла, за добу відмовили у виїзді 28 особам - ДПСУ

Частка перетинів кордону чоловіками суттєво не зросла, за добу відмовили у виїзді 28 особам - ДПСУ

Укрінформ
Пасажиропотік в Україні становить в обох напрямках близько 130 тисяч осіб у вихідні та до 120 тисяч у будні.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає Укрінформ.

"Частка перетинів кордону на виїзд та в'їзд чоловіками - громадянами України суттєво не збільшується. Основна категорія тих, хто перетинає кордон, це жінки, діти, люди похилого віку, іноземці. Загалом за літній період, починаючи з червня, пасажиропотік значно зріс. Зараз у вихідні він становить близько 130 тисяч осіб за добу в обох напрямках. У будні - до 120 тисяч осіб, які перетинають кордон в обох напрямках", - сказав він.

Демченко зауважив, що за вчорашній день кількість перетинів кордону становила близько 131 тисячі в обох напрямках. За його словами, в'їхало в Україну на 13 тисяч більше громадян, ніж виїхало.

Також він повідомив, що минулої доби не пропустили за кордон 28 осіб через відсутність військово-облікового документа

Демченко зауважив, що з кожним днем кількість відмов чоловікам у перетині кордону через відсутність військово-облікового документа також зменшується.

Читайте також: Прикордонники викрили два псевдоподружжя, які намагалися виїхати за кордон

Як повідомляв Укрінформ, 16 липня сплив встановлений Законом України № 3633-IX двомісячний термін, протягом якого громадяни мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані. Починаючи з 00.00 17 липня прикордонники при перетині державного кордону на виїзд перевіряють в усіх громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років військово-облікові документи.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-