Півненко: Рідним загиблих нацгвардійців пропонуємо можливість працевлаштування

Півненко: Рідним загиблих нацгвардійців пропонуємо можливість працевлаштування

Ексклюзив
Укрінформ
Національна гвардія України пропонує особам, які мають каліцтва, та членам родин своїх співробітників, які загинули на фронті, можливість працевлаштування.

Про це в інтерв'ю Укрінформу сказав командувач НГУ Олександр Півненко, відповідаючи на запитання, чи є можливість, наприклад, людям з серйозними травмами, піти служити.

"Служать і вони. У системі МВС і у нас ми маємо такі посади. Міністр внутрішніх справ опікується соціальним напрямком. Наприклад, коли людина має каліцтво, або це дружина бійця, що загинув, або й мати. Ми пропонуємо їм можливість працевлаштування на цивільну або навіть військову службу. Ось випадок, в Кривому Розі жінка служить. Боєць загинув, а його дружина тепер у нас служить, пройшла підготовку в навчальному центрі", - зазначив він.

Читайте також: Як пораненим і полоненим повернутися до життя

Півненко, говорячи про тих, хто отримав серйозні травми чи ампутації, зауважив, що вони мають досвід і багато пережили. "Дехто проходить службу у підрозділах соціального супроводу, дехто на посадах інструкторів", - сказав командувач НГУ.

Як повідомлялося, в Україні посилюють заходи стимулювання роботодавців до працевлаштування якомога більшої кількості громадян, бо під час війни держава має забезпечити роботою всіх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-