Розвідники отримали ₴4 мільйони на дрони Magura V5 від гурту Badstreet boys

Розвідники отримали ₴4 мільйони на дрони Magura V5 від гурту Badstreet boys

Фото
Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримало 4 мільйони гривень на закупівлю ударних морських дронів Magura V5 від гурту Badstreet boys.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУР.

«Учасники гурту Badstreet boys передали 4 мільйони гривень благодійному фонду Діани Подолянчук, який регулярно допомагає ГУР МО України. Ці кошти будуть спрямовані на закупівлю ударних морських дронів українського виробництва Magura V5», - ідеться у повідомленні.

У ГУР нагадали, що «сучасні та інноваційні безпілотники Magura використовуються для різного спектра завдань: від розвідки та розмінування акваторії до патрулювання і вогневого ураження ворожих кораблів та інших об’єктів. Завдяки їм Україна здобула низку важливих перемог над Росією у Чорному морі».

Badstreet boys - це обʼєднання митців, які збирають пожертви Силам безпеки та оборони України завдяки пародійно-комедійному контенту.

Читайте також: Прикордонники на передовій отримали генератори й автівки від іспанського монастиря «Санта-Клара»

Як повідомляв Укрінформ, український ударний морський дрон Magura V5 за результатами дослідження, опублікованими у польському виданні Political Science and Security Studies Journal, визнаний найрезультативнішим під час повномасштабного вторгнення Росії. Завдяки дронам Magura V5 були вражені 14 російських кораблів, вісім з яких знищені повністю. 

Фото: ГУР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-