МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Ізраїлю та Лівану

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Ізраїлю та Лівану

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від будь-яких поїздок до Ізраїлю та Лівану до стабілізації обстановки у Близькосхідному регіоні.

Відповідні оновлені рекомендації у зв’язку з погіршенням безпекової ситуації оприлюднено на сайті зовнішньополітичного відомства, передає Укрінформ.

«МЗС рекомендує громадянам утриматися від будь-яких поїздок до Ізраїлю до стабілізації обстановки… Окремо рекомендуємо утриматися від поїздок до територій, що межують з ліванським та сирійським кордоном; територій, що межують із сектором Гази; територій Західного берегу річки Йордан», - зазначається у повідомленні.

Міністерство також наполегливо рекомендувало утриматися від будь-яких поїздок до Лівану до стабілізації безпекової ситуації, а тим громадянам України, які перебувають у цій країні, – залишити її територію.

«Окремо рекомендуємо утриматися від поїздок до територій, що межують з сирійським кордоном; територій, що межують з ізраїльським кордоном на південь від річки Літані; до таборів біженців Нахр Аль-Баред і Беддаві поблизу Тріполі, Айн Аль-Хільвех і Міех Мієх поблизу міста Сайда; Долини Бекаа та південного передмістя Бейрута, району Дахіє», - закликали у зовнішньополітичному відомстві.

Читайте також: МЗС України: Росія поширює підробний твіт Кулеби про допомогу США

Детальні рекомендації для громадян України в Ізраїлі та Лівані, а також контакти оперативного зв’язку у разі надзвичайних ситуацій доступні на сайті МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація президента США Джо Байдена переконана, що Іран збирається атакувати Ізраїль у відповідь на вбивство політичного лідера ХАМАСу Ісмаїла Ханії в Тегерані, і готується протидіяти цьому.

Терористи ісламського руху "Хезболла" вночі обстріляли територію Ізраїлю. ЦАХАЛ відкрив зворотний вогонь по Лівану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-