Парк «Межигір’я» за два тижні заробив понад ₴2 мільйони

Парк «Межигір’я» за два тижні заробив понад ₴2 мільйони

Фото
Укрінформ
Після передачі парка-пам’ятки «Межигір’я» до державного управління, установа вже перерахувала до бюджету 2,1 млн грн.

Про це повідомив у Фейсбуці міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець, передає Укрінформ.

«Два тижні як парк-пам'ятка «Межигір'я» працює на державу. […] Перші результати: за 14 днів роботи - понад 2,1 млн грн надходжень до держбюджету (420 тис. гривень цієї суми – сплата податків, зокрема, ПДВ)», - йдеться в повідомленні.

Наразі команда «Межигірʼя» налагоджує роботу, набирає персонал. Працівники, які роками опікувались парком на волонтерських засадах, активно працевлаштовуються у державну установу. За липень установа взяла на роботу 40 осіб. Усього в парку працює 111 людей.

Упродовж двох тижнів парк відвідало понад 10 тис. гостей, серед яких 500 учасників бойових дій, для них вхід безкоштовний. Крім того, передбачені пільгові квитки для багатодітних родин, дітей-сиріт, вихованців дитячих будинків та інтернатів. Понад 180 родин скористались спеціальним, економічно вигідним квитком “Сімейний”, який запроваджений державним парком для підтримки родин, які виховують 1-2 дитини.

Читайте також: В Україні арештували майно довіреної особи Януковича на понад ₴1 мільярд

Загалом за 8 місяців роботи державної установи в бюджет сплачено понад 4,4 млн грн податків.

Як повідомляв Укрінформ, завершився процес передачі в управління державному парку-пам’ятці «Межигір’я» активів, на які судом накладено арешт у кримінальному провадженні щодо експрезидента Януковича. З 19 липня парк відновив прийом відвідувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-