Зеленський анонсував презентацію у вересні освітнього застосунку «Мрія»

Зеленський анонсував презентацію у вересні освітнього застосунку «Мрія»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський анонсував, що у вересні запрацює новий застосунок для учнів, студентів та викладачів «Мрія».

Про це глава Української держави повідомив під час презентації застосунку «Армія+», передає кореспондент Укрінформу.

«Спочатку у нас є «Дія», нею вже користуються більше 20 мільйонів людей. Це наш суперзастосунок – 18 цифрових документів та більше 40 сервісів. Далі «Армія+» – це другий елемент, він буде теж насичений послугами. І буде ще третій, який ми представимо вже скоро, у вересні. Застосунок «Мрія», який працюватиме для дітей, батьків, вчителів», – розповів Зеленський.

Читайте також: Міноборони презентувало застосунок «Армія+» для е-документів ЗСУ

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров нагадав, що у 2020 році уряд запустив застосунок «Дія», а минулого року був розроблений і зараз проходить бета-тест новий цифровий інструмент «Мрія».

«Якщо «Дія» – для громадян і їх взаємодії з державою, то «Мрія» – це для батьків, школярів, студентів, потім для дорослих, які навчаються протягом всього життя. Це про те, як розвивати наш людський капітал, що є найголовнішим в кожній країні, і як зробити так, щоб ми могли приймати управлінські рішення, якісно розвивати систему освіти», – сказав Федоров.

Читайте також: Застосунок «Мрія» тестуватимуть школярі з шести областей

Як повідомляв Укрінформ, у червні Міністерство цифрової трансформації почало тестувати роботу освітнього застосунку «Мрія». Проєкт запущено у 40 школах Києва та шести областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-