Годинники Медведчука оцінили у понад ₴10 мільйонів

Годинники Медведчука оцінили у понад ₴10 мільйонів

Укрінформ
Незалежна оцінка 20 колекційних годинників, які раніше належали державному зраднику Віктору Медведчуку, оцінила їх у більш як 10,6 мільйона гривень.

Про це у Телеграмі повідомила голова Агентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума, передає Укрінформ.

За її словами ТОВ “PolonEX”, яке виграло конкурс на оцінювача цього активу, найдорожче оцінило годинники – “Breguet 4416K” та “Patek Philippe” у 1 859 013 грн та 1 271 503 грн відповідно.

“Хоча ми завжди сподіваємося на вищу оцінку, годинники були оцінені відповідно до ринкової вартості вживаних виробів”, - зауважила Дума.

Вона наголосила, що агентство завжди висвітлює всі етапи реалізації, аби всі охочі могли ознайомитися з нею і, в разі необхідності, внести пропозиції чи зауваження. Агентство завжди відкрито до пропозицій та готове до повторної оцінки, якщо це буде необхідно.

Читайте також: Земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві передали АРМА

“Радує, що годинник “Москва Кремль” отримав найнижчу оцінку – всього 17,4 тис. грн. Тож, той, хто придбає цей “шедевр”, матиме чудову можливість зупинити його, або змусити Москву та Кремль жити за київським часом”, - підкреслила голова АРМА.

Вона нагадала, що придбаний колишнім народним депутатом і зрадником України автомобіль MAYBACH вже реалізується на Прозорро.Продажі. Збір документів для участі в аукціоні триватиме до 14 серпня.

Читайте також: Медведчуку і спільникам повідомили про підозру у справі нафтопроводу «Самара-Західний напрямок»

Авто 2003 року випуску, коли Медведчук керував адміністрацією тодішнього Президента України.

"Чудова можливість сісти за кермо авто, яке стало свідком зростання політичного впливу Медведчука, і його максимального падіння. Не пропустіть можливості позмагатися за придбання цих арештованих активів" - зауважила глава відомства.

Детальніше про хід торгів за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, серед майна колишнього народного депутата Віктора Медведчука, на яке накладено арешт у межах кримінальних проваджень - яхта Royal Romance та понад 30 земельних ділянок. За словами речниці Офісу генпрокурора Надії Максимець, це також 23 будинки, понад 30 квартир, величезна колекція картин, унікальний залізничний вагон-ресторан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-