Подачу е-рапортів у додатку Армія+ впровадили вже 123 військові частини

Подачу е-рапортів у додатку Армія+ впровадили вже 123 військові частини

Укрінформ
За тиждень через застосунок Армія+ вже подали 1100 електронних рапортів. Процедуру подачі електронних рапортів впровадили 123 військові частини.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Міністерства оборони України.

«1100 електронних рапортів подали через Армію+. Вони мають таку ж юридичну силу, як і паперові. Один з найпопулярніших документів у війську вперше в історії України подали не за кілька днів, а за лічені хвилини», — зазначила вона.

За її словами, за тиждень роботи Армії+ процедуру подачі електронних рапортів впровадили 123 військові частини.

Посадовиця додала, що цифрова команда Міноборони була готова до викликів у процесі впровадження.

«Армія+ — це зміни, а зміни часто або лякають, або викликають опір. І ми готувалися до цього. Маємо план, який допоможе цифрі витіснити папери у війську», - заявила заступниця міністра.

Черногоренко підкреслила, що Армія+ має окремий напрям, який допомагає військовим частинам із впровадженням.

Читайте також: У Міноборони розповіли про захист інформації в застосунку «Армія+»

Водночас ведеться роз’яснювальна робота з питань використання застосунку та отримання Армія ID у СЕДО (системі електронного документообігу).

Як повідомляв Укрінформ, 8 серпня в Києві за участі Президента Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, міністра оборони Рустема Умєрова та міністра цифрової трансформації Михайла Федорова Міноборони презентувало застосунок «Армія+», що дає старт цифровізації документообігу в Збройних силах.

Фото: АрміяІnform

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-