У МВС попередили про новий акаунт, із якого шахраї продають підроблені посвідчення водія

У МВС попередили про новий акаунт, із якого шахраї продають підроблені посвідчення водія

Укрінформ
Шахраї змінюють імена акаунтів, раніше викритих на продажі громадянам підроблених посвідчень водія.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ, передає Укрінформ.

«Нещодавно ми розповідали про шахрайську схему продажу посвідчень водія від імені «співробітниці сервісного центру МВС» Софії Бойко. Зловмисники змінили імʼя фейкової адміністраторки на Ганну Володимирівну. Алгоритм шахрайської схеми залишився той самий», - заявили у ГСЦ, оприлюднивши скрін із фото акаунту «Ганни Володимирівни».

У міністерстві нагадали, що отримати посвідчення водія законним шляхом можна, склавши самостійно теоретичний і практичний іспити в сервісному центрі МВС.

«Не ведіться на шахраїв! Будьте пильними і відповідальними! Не купуйте підробні документи у соціальних мережах і на фейкових сайтах! Бо за це передбачено кримінальну відповідальність», - зазначили в установі.

Читайте також: Чоловіки за кордоном без оновлених облікових даних не зможуть отримати чи обміняти водійські права

Як повідомлялося, у Міністерстві внутрішніх справ попередили про випадки продажу підроблених посвідчень водія від імені працівників сервісних центрів МВС України.

За інформацією міністерства, шахраї під виглядом працівника сервісних центрів МВС Києва на ім’я «Софія Бойко» пропонували людям купити посвідчення водія та отримати документ поштою.

Як передавав Укрінформ, поліція затримала киянина, який продавав водійські права за 13 тисяч гривень.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-