Канадському міністру подарували браслет, виготовлений визволеною з Росії українською дитиною

Канадському міністру подарували браслет, виготовлений визволеною з Росії українською дитиною

Укрінформ
Міністр міжнародного розвитку Канади Ахмед Хуссен під час перебування в Україні отримав у подарунок браслет, який виготовила визволена з Росії українська дитина.

Як повідомляє Укрінформ, про це на своїй сторінці у мережі Х написав сам Хуссен.

“Отримав від Дмитра Лубінця (уповноваженого Верховної Ради з прав людини - ред.) значущий подарунок - браслет, виготовлений врятованою з Росії українською дитиною. Потужний символ стійкості України”, - написав Хуссен.

Він наголосив, що “Канада підтримує Україну у забезпеченні повернення її дітей”. “Разом ми продовжимо боротися за їх безпечне повернення”, - зазначив міністр.

Нагадаємо: раніше Ахмед Хуссен оголосив про виділення Канадою 5,7 млн дол на роботу гуманітарних організацій з підтримки українських дітей.

Читайте також: У Мехіко відкрили виставку про незаконно викрадених Росією українських дітей

З 24 лютого 2022 року до Росії депортували 19 546 дітей. Це лише ті випадки, які вдалося зафіксувати офіційно - коли батько, опікун чи свідок депортації дитини повідомив про неї Національному інформаційному бюро України.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому розпочала роботу Міжнародна коаліція за повернення українських дітей, у якій співголовують Україна та Канада.

Фото: Ахмед Хуссен / Мережа Х

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-