Міністр міжнародного розвитку Канади відвідав поранених українських ветеранів

Міністр міжнародного розвитку Канади відвідав поранених українських ветеранів

Відео
Укрінформ
Міністр міжнародного розвитку Канади Ахмед Хуссен під час перебування в Україні відвідав українських ветеранів, які проходять реабілітацію після поранень.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у дописі Хуссена у соцмережі Х.

“Я відвідав Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни у Пущі Водиці - центр реабілітації ветеранів, яких підтримує Київська міська військова адміністрація. Спілкування із українськими ветеранами нагадало мені про неймовірну стійкість, яку вони демонструють на кожному кроці до відновлення”, - зазначив Хуссен.

Він наголосив, що “зустрічі із цими ветеранами вказують на справжню ціну війни й на те, чому наша підтримка така важлива”. “За допомогою фонду “Партнерство за сильну Україну” Канада допомагає ветеранам перейти до цивільного життя, забезпечуючи їх засобами й можливостями досягнення економічної безпеки та соціальної інклюзії”, - зауважив міністр.

Читайте також: Кабмін призначив заступника міністра у справах ветеранів

За його словами, усі пацієнти госпіталю налаштовані дуже рішуче. “Коли я спитав одного із них про його плани на майбутнє, він відповів, що повернеться на фронт щойно видужає”, - додав Хуссен.

Як повідомлялося, раніше Ахмед Хуссен оголосив про виділення Канадою 5,7 млн дол на роботу гуманітарних організацій з підтримки українських дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-