Країн, які хочуть допомагати Україні у поверненні дітей, ніколи не буде достатньо - Президент

Країн, які хочуть допомагати Україні у поверненні дітей, ніколи не буде достатньо - Президент

Укрінформ
Тих держав, які хочуть допомагати України у поверненні викрадених РФ дітей, ніколи не буде достатньо.

Про це в інтерв’ю індійським ЗМІ заявив Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на питання щодо залучення Індії у до питань повернення викрадених Росією українських дітей, передає кореспондент Укрінформу.

«Що стосується дітей — є кілька країн, які хочуть допомагати у цьому питанні. Їх ніколи не буде достатньо, цих країн. І ми із задоволенням, якщо Індія доєднається до цього пункту Формули миру — повернення дітей, до гуманітарної (позиції — ред.), з точки зору нейтральності вашого статусу (Індії — ред.), (можемо взаємодіяти щодо цього — ред.)», - зазначив він.

Окремо глава української держави закцентував увагу на тому, що жоден з пунктів і сигналів, які були раніше на Саміті миру, не стосуються зброї.

Читайте також: До коаліції з повернення українських дітей уже приєдналися 40 країн - Лубінець

«Тому я думаю, що Індія може обирати будь-який із цих пунктів, доєднуватися, за будь-якою тематикою і може приходити зі своїм баченням тощо. Ми готові до відкритого чесного діалогу», - наголосив Зеленський.

Як повідомлялося, посол Італії в Україні Карло Формоза заявив, що Італія готова до співпраці для повернення викрадених РФ українських дітей.

Фото: скріншот із відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-