Зеленський про обмеження Телеграму: Я б дуже обережно ставився до таких кроків

Зеленський про обмеження Телеграму: Я б дуже обережно ставився до таких кроків

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що до питання регулювання роботи соціальних мереж потрібно ставитися з обережністю.

Про це він сказав на пресконференції, відповідаючи на запитання про можливе обмеження роботи Телеграму в Україні, передає кореспондент Укрінформу.

«В цілому я дуже обережно ставлюся до регулювання таких процесів, скажу відверто. ГУР попросив це, інша розвідка щось ще попросить, Служба безпеки – третє... Правоохоронні органи підтягнуться і можна буде все зарегулювати. Я б дуже обережно ставився до таких кроків», – зауважив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, у березні у Верховній Раді зареєстровано законопроєкт щодо регулювання діяльності платформ спільного доступу до інформації, через які поширюється масова інформація, до яких належить, зокрема, Телеграм.

Читайте також: У Франції затримали засновника «Телеграм» Павла Дурова - ЗМІ

У документі пропонується на провайдерів платформ спільного доступу до інформації покласти зобов’язання на вимогу Нацради розкривати структуру власності та джерела фінансування. Водночас зазначені умови не допускають діяльність в Україні суб’єктів у сфері медіа, які належать або фінансуються резидентами держави-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-