У Львові на місці будівництва центру ментального здоров’я заклали капсулу часу

У Львові на місці будівництва центру ментального здоров’я заклали капсулу часу

Фото
Укрінформ
У Львові 29 серпня на місці будівництва центру ментального здоров’я Unbroken мер міста Андрій Садовий і мер німецького Вюрцбурга Крістіан Шухардт заклали капсулу часу.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Львова, передає Укрінформ.

“Сьогодні разом із мером німецького міста Вюрцбург, Крістіаном Шухардтом, заклали капсулу часу на місці будівництва Центру ментального здоров’я Unbroken. Дуже коштовна інвестиція — подарунок від нашого міста-побратима Вюрцбург”, - поінформував Садовий.

За його словами, це вже другий такий центр, який працюватиме у Львові на вулиці Навроцького. Цей центр побудують у максимально короткі строки.

“Вже за кілька місяців він відкриє свої двері для наших захисників та всіх українців, які постраждали від російської агресії”, - додав мер.

Читайте також: МВС планує цьогоріч відкрити центри ментального здоров'я і протезування

Як зазначає інтернет-видання “Zaxid. Net”, на місці закладання капсули побудують модульну безбар’єрну будівлю площею 900м2 на два блоки: стаціонарний на 32 ліжка та амбулаторно-поліклінічний з кабінетами індивідуальної та групової терапії. Також планують побудувати скляну терасу площею 65м2, де пацієнти стаціонару матимуть змогу проводити свій вільний час. Будівля буде повністю інклюзивною.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці липня у Житомирі відкрився центр ментального здоров'я в рамках програми “Ти як?”, якою опікується перша леді України Олена Зеленська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-