Українські та польські правоохоронці викрили транснаціональне угруповання наркоділків

Українські та польські правоохоронці викрили транснаціональне угруповання наркоділків

Фото
Укрінформ
Українські та польські правоохоронці ліквідували транснаціональне угруповання наркоділків, які виготовляли та продавали метадон в Україну та Євросоюз.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці заступник голови Нацполіції - начальник Департаменту карного розшуку Андрій Нєбитов.

«Знищено найбільшу лабораторію на території Польщі, а також пересувні лабораторії в Україні та Польщі. Загалом вилучено 195 кілограмів метадону в кристалічній формі, а також 153 кілограми Альфа-PVP та понад 430 літрів реакційних сумішей, підготовлених до фінального етапу виробництва, 2 тонни прекурсорів, необхідних для виробництва синтетичних наркотиків», - йдеться у повідомленні.

За словами посадовця, правоохоронці затримали на території України та Польщі сімох членів синдикату на чолі з організатором. Це стало результатом скоординованих і професійних дій правоохоронців обох країн.

Читайте також: У СБУ показали, як спалюють тонну конфіскованого героїну

Нєбитов поінформував, що з початку року поліцейські розслідували та направили до суду 113 кримінальних проваджень щодо організованих груп і злочинних організацій у сфері наркообігу. Викрито і притягнуто до відповідальності понад 2000 наркозбувальників.

Як повідомляв Укрінформ, нещодавно у Карибському морі британський патрульний корабель берегової охорони HMS Trent допоміг морській піхоті та береговій охороні США вилучити у наркоторговців кокаїн вартістю понад 40 мільйонів фунтів стерлінгів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-