Понад 96 годин: в Україні провели рекордний онлайн-урок з англійської

Понад 96 годин: в Україні провели рекордний онлайн-урок з англійської

Фото
Укрінформ
У Львові вчителі ліцею дистанційного навчання «AP School» провели онлайн-урок з англійської мови, який тривав чотири доби, що стало національним рекордом.

Про це повідомляє кореспондентка Укрінформу.

В Україні провели рекордний онлайн-урок з англійської, що тривав понад 96 годин / Фото: Анастасія Смольєнко. Укрінформ

«Ми сьогодні оголосили рекорд «Найтриваліший онлайн-урок з англійської мови», він тривав 96 годин 41 секунду. Організатор рекорду AP School . Впевнена, що не скоро комусь вдасться такий рекорд побити. Але головне, що під час цього онлайн-уроку надавалися дуже якісні знання. Ми навіть вночі та під час повітряних тривог стежили, чи перерветься цей марафон, але ні – викладачі працювали на повну віддачу», - зазначила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Онлайн урок розпочався 28 серпня та завершився 1 вересня. Участь у ньому взяли 13 викладачів та 35 тисяч учасників, які мали можливість пройти шлях від рівня A0 до C1 з англійської мови у цікавій інтеграційній формі.

Запис відбувався у дзеркальній студії та транслювався одночасно на різних платформах : YouTube, TikTok, Instagram, Facebook та Twitch. Під час уроку викладачі також надавали поради, як легко та просто вивчати іноземну мову, поділилися безкоштовними ресурсами для вдосконалення знань.

Читайте також: Український виш уперше потрапив до найтитулованішого світового рейтингу університетів

«Встановлення цього рекорду переслідувало дві цілі: по-перше багато наших студентів зараз на фронті і ми хотіли допомогти ЗСУ, завдяки яким ми можемо навчати, а українці отримувати якісні знання. Під час трансляції була відкрита благодійна банка, кошти з якої підуть на підтримку бригади працівника компанії, який захищає Україну на передовій у 125 бригаді. Наша мета - 3 мільйони гривень, і збір триває. Друга важлива ціль - наголосити, що люди повинні у цей важкий час не здаватися, а розвиватися. Вивчення англійської дає нові можливості: співпрацювати із закордонними компаніями, спілкуватися з партнерами, відкривати бізнеси по всьому світові, щоб залучати кошти в Україну», - зазначив директор AP School Микола Періг.

AP Education працює в Україні 5 років, вже тут отримали знання понад 2000 студентів. Зараз команда активно працює над напрямком шкільної освіти. За словами директора ліцею, дистанційний навчальний заклад цього року отримав сертифікацію на повну середню та загальну освіту.

Наразі розробляють навчальні та методичні програми, з 1 вересня 2025 року відбудеться набір учнів.

Як повідомляв Укрінформ, у Навчально-науковому інституті журналістики КНУ імені Тараса Шевченка 25 квітня встановили рекорд України, створивши книгу «День після війни» за 8 годин 39 хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-