Військові назвали пріоритети в онлайн-навчанні - опитування у застосунку «Армія+»

Військові назвали пріоритети в онлайн-навчанні - опитування у застосунку «Армія+»

Укрінформ
Українські військові найбільше хочуть навчатися роботі з безпілотними системами, заявляють у Міністерстві оборони.

Як передає Укрінформ із посиланням на Міноборони, у застосунку для військових "Армія+" завершилося перше опитування, яке стосувалося онлайн-навчання та бажаних напрямків занять з військової справи. Найчастіше захисники та захисниці (16%) обирали безпілотні системи як пріоритетну тему для навчання.

Крім того, результати опитування засвідчили, що більшість військових (54%) проходять онлайн-курси з військової справи хоча б раз на рік, а кожен третій респондент як мотивацію у проходженні навчань відзначив "просування по службі онлайн".

"Нам важливо знати думку військових щодо більшості питань в армії. У цьому першому опитуванні побачили, на які теми нам треба зробити фокус в наступній версії "Армія+", де з’явиться комплексне онлайн-навчання для військових. Зокрема, мова про безпілотні системи. І ми вже готуємо ці курси для наших захисників", - повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

Читайте також: Британія з партнерами в рамках операції «Інтерфлекс» підготували вже понад 40 тисяч бійців ЗСУ

В межах опитування було поставлено три питання.

Результати опитування оприлюднені на сайті Міністерства оборони.

Як повідомляв Укрінформ, вже 150 тисяч військових успішно пройшли авторизацію у застосунку "Армія+", який розпочав роботу 8 серпня.

Фото: АрміяІnform 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-