Автоматизація обліку особового складу: ЗСУ впроваджують систему «Імпульс»

Автоматизація обліку особового складу: ЗСУ впроваджують систему «Імпульс»

Укрінформ
У Збройних силах України завдяки інформаційно-комунікаційну систему “Імпульс” автоматизують усі процеси, пов'язані з обліком особового складу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Управління інноваційної діяльності ЗСУ продовжує організовувати та супроводжувати впровадження новітніх технологій в українській армії на виконання рішень головнокомандувача ЗСУ генерала Олександра Сирського.

У рамках поетапної цифрової трансформації ЗСУ військовослужбовці Центру масштабування технологічних рішень розробили інформаційно-комунікаційну систему “Імпульс”.

Вона покликана автоматизувати всі процедури, пов’язані зі стройовою частиною та службою персоналу.

“Імпульс” значно зменшить бюрократичний тягар та дозволить військовослужбовцям більше уваги приділяти іншим важливим поточним завданням. Складні паперові документи будуть замінені на прості електронні.

Читайте також: Військові назвали пріоритети в онлайн-навчанні - опитування у застосунку «Армія+»

Впровадження “Імпульсу” відбувається у повній взаємодії з напрацюваннями змін до наказу Міністерства оборони № 280 “Про затвердження Інструкції з організації обліку особового складу в системі Міністерства оборони України”.

ЗСУ поступово вибудовують масштабну цифрову екосистему, невід’ємною частиною якої стане “Імпульс”. Вже зараз триває робота над впровадженням відповідного мобільного застосунку.

У Генштабі підкреслили, що невдовзі армія отримає доступну та прозору систему управління персоналом на всіх рівнях.

Як повідомляв Укрінформ, на думку офіцера Центру масштабування технологічних рішень Ігора Салія, епоха паперових рапортів відходить у минуле, адже Україна зробила потужний крок, який відділяє ЗСУ від радянщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-