Втеча Дмитрука за кордон: прокуратура вимагає збільшити заставу учаснику схеми

Втеча Дмитрука за кордон: прокуратура вимагає збільшити заставу учаснику схеми

Укрінформ
Одеська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону подала до суду апеляційну скаргу з вимогою збільшити розмір застави з 5 млн до 10 млн грн учаснику схеми незаконного переправлення народного депутата за кордон.

Про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Прокурори Одеської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону в суді апеляційної інстанції оскаржують запобіжний захід, обраний учаснику схеми незаконного переправлення народного депутата через державний кордон", - ідеться у повідомленні.

Київський районний суд Одеси обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 30 жовтня з можливістю внесення застави у 5 млн грн.

Читайте також: Авто, яким Дмитрук приїхав до кордону, придбали спеціально для втечі - ДБР

Не погоджуючись із рішенням суду стосовно розміру застави, який, на думку сторони обвинувачення, є недостатнім для забезпечення належної процесуальної поведінки підозрюваного, прокуратура подала апеляційну скаргу з вимогою збільшити розмір застави з 5 млн до 10 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом отриманої інформації щодо можливої організації незаконного перетину кордону народним депутатом Артемом Дмитруком.

ДБР підтвердило, що Дмитрук нелегально перетнув кордон, і оголосило його в міжнародний розшук.

Печерський районний суд Києва обрав Дмитруку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Правоохоронці встановили та оголосили підозру трьом особам, які допомагали депутату незаконно перетнути кордон, одного учасника схеми затримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-