Шмигаль запевнив, що виплата субсидій відбуватиметься у повному обсязі

Шмигаль запевнив, що виплата субсидій відбуватиметься у повному обсязі

Укрінформ
У бюджеті достатньо коштів на виплату субсидій українцям, тому всі, хто потребує такої допомоги, отримуватимуть виплати у повному обсязі.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наша субсидіарна політика ніяк не змінюється: всі люди, які потребують субсидії, отримують їх і будуть отримувати у повному обсязі. Ми як держава ці зобов'язання виконуємо. Коштів у бюджеті достатньо», - сказав Шмигаль.

Він підкреслив, що в Україні запроваджено проактивний підхід для надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. Людям, які мають право на зазначені виплати, повідомлення про це надходять автоматично.

Читайте також: Українські пенсіонери отримали вже понад ₴2 мільярди від Всесвітньої продовольчої програми ООН

«Сьогодні ця послуга цифровізована. І люди, які мають право на субсидію, отримують повідомлення про це і запрошення прийти і оформити допомогу», - додав Прем'єр-міністр.

Як повідомлялося, домогосподарствам, у яких доходи зменшилися або збільшилися на понад 50%, органи Пенсійного фонду України у серпні здійснили автоматичний перерахунок розміру житлової субсидії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-