Сирський у День фахівця РЕБ: Їх робота - це мистецтво війни нового покоління

Сирський у День фахівця РЕБ: Їх робота - це мистецтво війни нового покоління

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України наголосив, що робота спеціалістів радіоелектронної боротьби – це не просто служба, це мистецтво війни нового покоління.

Про це головнокомандувач ЗСУ написав у привітанні у Фейсбуці з нагоди професійного свята фахівців РЕБ, передає Укрінформ.

“Підрозділи РЕБ – невидимий щит нашої нації. Від початку широкомасштабного вторгнення ви ведете запеклу боротьбу з ворогом”, - зазначив Сирський. 

За його словами, “робота спеціалістів радіоелектронної боротьби – це не просто служба, це мистецтво війни нового покоління. Ви ламаєте ворожі комунікації, паралізуєте їхні системи управління. Завдяки вашим вмілим діям російські окупанти втрачають можливість ефективно застосовувати авіацію та високоточну зброю, своєчасно реагувати на зміни обстановки на полі бою та вести брехливу пропаганду на тимчасово окупованих територіях".

“Велика шана воїнам-фахівцям радіоелектронної боротьби, які поклали свої життя за Україну та український народ! Щира вдячність усім українським захисникам зі складу військ радіоелектронної боротьби Збройних сил України, які захищають вільне і незалежне майбутнє України! Зі святом вас, дорогі побратими та посестри! Ми переможемо!”, - наголосив головнокомандувач.

Читайте також: Умєров подякував за цілодобову роботу бійцям підрозділів РЕБ з нагоди професійного свята

Як повідомляв Укрінформ, 12 вересня в Україні святкують День фахівця радіоелектронної боротьби ЗСУ. Ця дата визначена відповідним наказом головнокомандувача ЗСУ № 253 від 1 вересня 2021 року.

Фото: Фейсбук / Олександр Сирський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-