ДП «Ліси України» передало військовим три десятки пікапів

ДП «Ліси України» передало військовим три десятки пікапів

Фото
Укрінформ
ДП "Ліси України" передало низці підрозділів Сил оборони близько 30 пікапів різних моделей.

Про це повідомив генеральний директор підприємства Юрій Болоховець у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Напередодні Дня працівника лісу зробили подарунок військовим. Передали 13 підрозділам ЗСУ три десятки пікапів — Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok та інших моделей", - написав Болоховець.

За його словами, машини передано 68-й та 71-й окремим єгерським бригадам, бригаді НГУ «Хартія», 128-й гірсько-штурмовій бригаді, 55-й артилерійській бригаді «Запорізька Січ», 150-й механізованій бригаді, 129-й та 110-й окремим бригадам територіальної оборони та іншим.

Техніка надійшла з господарств Поліського, Центрального, Столичного, Карпатського, Північного лісових офісів ДП «Ліси України». Всі машини у доброму технічному стані, запевнив керівник підприємства.

Він зазначив, що загалом від початку повномасштабної війни лісівники надали Збройним силам понад 1100 одиниць транспорту.

"У лісових господарствах ще зберігається гострий дефіцит транспорту. Потрібні автомобілі для патрулювання, гасіння пожеж, господарської діяльності. Але, закуповуючи нові машини, ми одразу плануємо передачу автомобілів ЗСУ", - зауважив гендиректор ДП "Ліси України".

За його словами, у підрозділах, які отримали машини, служать мобілізовані працівники підприємства. "Намагаємося тримати з ними зв’язок, збирати їхні потреби та підтримувати, наскільки це можливо", - зауважив Болоховець.

Також, зазначив він, майже щотижня від Спілки воїнів-лісівників України військовим відправляють дрони, засоби РЕБ та багато іншого. Від початку повномасштабної війни загальна сума безповоротної допомоги від лісівників перевищила 1,5 млрд грн.

Крім того, ДП "Ліси України" передало Збройним силам деревини на майже 300 млн грн. "Вже другий рік поспіль ДП "Ліси України" демонструють рекордний рівень прибутку. Це результат прозорого та ефективного управління, тож маємо можливість інвестувати у розвиток і разом з тим максимально підтримувати фронт", - зауважив керівник підприємства.

Читайте також: Агенція оборонних закупівель постачила військовим півтори сотні пікапів

Як повідомлялося, з Житомирщини військовослужбовцям передали три позашляховики та два мікроавтобуси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-