Компанія Grammarly допоможе Україні з розвитком штучного інтелекту

Компанія Grammarly допоможе Україні з розвитком штучного інтелекту

Укрінформ
Команда Міністерства цифрової трансформації та керівництво компанії Grammarly обговорили подальшу підтримку українців та розвиток в нашій країні штучного інтелекту.

Про це в Телеграмі повідомило Мінцифри, передає Укрінформ.

Зазначається, що до України вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув з візитом генеральний директор Grammarly Рахул Рой-Чавдхурі.

«У фокусі співпраці — розвиток штучного інтелекту в Україні. Grammarly вже активно бере участь у розробці українського Кодексу поведінки з відповідального використання ШІ. Далі — ще більше спільних інноваційних проєктів», - йдеться в повідомленні.

За словами віцепрем’єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, Grammarly вже допомагає створювати стандарти для безпечного впровадження технологій в Україні.

Крім того, керівництво компанії, яка має українське коріння, активно підтримує країну під час війни — через United24 Grammarly задонатила майже $900 тис. і зробила найбільший внесок серед донорів на відновлення Охматдиту.

Читайте також: Українські військові завдяки штучному інтелекту виявляють 12 тисяч цілей щотижня

Як повідомлялося, в Україні 76% вчителів хоча би раз використовували у роботі штучний інтелект. Активно інструменти ШІ на уроках використовують як учителі точних дисциплін (інформатики, фізики, математики), так і гуманітарних — англійської мови, зарубіжної літератури, історії та української мови.

Перше фото - Suzanne Rushton, фото в тексті - Мінцифри

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-