НАЗК запускає проєкт зі стажування для ветеранів та ветеранок

НАЗК запускає проєкт зі стажування для ветеранів та ветеранок

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції запускає проєкт «Стажування ветеранів і ветеранок війни».

Про це інформує пресслужба НАЗК у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«19 працівників НАЗК несуть службу в Збройних силах України та теробороні. Як відповідальний роботодавець, ми не лише підтримуємо з ними зв’язок, а й надаємо необхідну допомогу. Наразі Національне агентство прагне масштабувати свою роботу в цьому напрямку і показати приклад іншим державним органам. Адже в перспективі це дасть змогу сформувати компетентності та навички роботи з ветеранами, а також необхідні елементи корпоративної культури на публічній службі під час працевлаштування та адаптації ветеранів», - зазначив голова НАЗК Віктор Павлущик.

За його словами, залучення захисників до антикорупційної роботи підвищить репутацію держорганів. Також, за його словами, реалізація проєкту «Стажування ветеранів і ветеранок війни» допоможе на системному рівні «організувати командну атмосферу та зручне робоче середовище не лише для ветеранів, які проходитимуть у нас стажування, а й для наших працівників, які після закінчення служби повернуться до роботи в НАЗК».

У відомстві зазначають, що проєкт - це можливість ознайомитися з особливостями роботи Агентства «зсередини». Стажування триватиме до 3 тижнів і поєднуватиме лекції та практику, а також нетворкінг та живі зустрічі з фаховими спікерами. Термін прийому резюме до 30 жовтня 2024 року.

Читайте також: Уряд призначив нову заступницю міністра у справах ветеранів

Інформація про проєкт - за посиланням

Як повідомлялося, за 9 місяців 2024 року за матеріалами Національного агентства з питань запобігання корупції Вищий антикорупційний суд стягнув в дохід держави активи на понад 25 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-